De verschillende lessen
Dit zijn de lessen die we aanbieden:

Perfect Pilates
Een geweldige training voor een strakke buik en een sterke rug. We trainen niet alleen de oppervlakkige buik- en rugspieren maar juist ook de diepgelegen en de tussengelegen spieren. Zo ben je in staat om een sterke en strakke romp te krijgen. Zeer geschikt voor mensen met schouder-, rug- en nekklachten.

Fit & Vitaal
Fit & Vitaal is een leuke, laagdrempelige les waarbij het doel is om fit en vitaal te worden en te blijven. In de les zitten veel verschillende onderdelen. Je kunt hierbij denken aan stukjes aerobics en steps afgewisseld met spierverstevigende oefeningen. In deze afwisselende les komt alles aan bod. Iedereen kan meedoen!

Spinning
Een gevarieerde fietstraining waarbij het basistempo lekker hoog ligt. Het is een interval training omdat er getraind wordt met wisselende belastingen op een intensief niveau. Ideaal om je conditie te verbeteren en gewicht te verliezen (een hartslagmeter is een aanrader). Opgeven is voor deze les nodig, de eerste les zit vaak vol, daarom hebben we er een tweede les achter aan geplakt.

Pump!
De snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen

Yoga
Kom genieten van onze Yogales. Yoga verbindt adem, krachtige houdingen en meditatie zodat je in het dagelijkse leven bewuster naar je lichaam luistert. Beleef de ontspanning en inspanning. De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en de muziek is heerlijk.

Total Workout
onder leiding van onze trainers krijg je een leuke, uitdagende training.
De trainer bekijkt per week wat de inhoud van de les gaat worden, houdt rekening met de wensen van de groep en de nieuwste trends.

TRX
Een nieuwe trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band met twee handvatten. Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt. 30 minuten, in de zaal, met een trainer. Toptraining!